LINK MARKET SERVICES

Collins Square, Melbourne

GroupGSA has been the custodian of designing workplace environments for Link Group throughout Australia for over ten years. Aligned to our strategic client relationship with Link, we were engaged to design the next evolution of Link contemporary workplace across 25,000sqm within the new Collins Square development in Melbourne.

The project provided a dynamic connected workplace accommodating Link’s 2200 employees within an environment focused on supporting the health and wellbeing of the employee and responsive to the continued growth of the business. Integral to its success and promotion of wellbeing is the integration of a 260sqm void spanning ten floors and anchored by a vertical green wall. Connectivity of the workplace is further enhanced through a continuous open stair with the void visually and physically connecting all parts of the business.

GroupGSA’s Graphic Design Team developed the environmental graphics using a visual language based on the company’s branding guidelines. The graphics seamlessly align with the interior package, and complement the organic nature of the green wall with detailed and delicate line work.


+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+