ST THOMAS MORE PRIMARY

RUSE, NSW

The new multipurpose hall for St Thomas More Primary School sits adjacent to the existing Covered Outdoor Learning Area (COLA). With its square floor plan and openings to all four directions, the hall provides maximum flexibility. Large openings to the North form, together with the COLA, entry and the hall itself, a combined covered space for larger assemblies. Courtyards between the facilities break the volume and create a friendly environment that is visually attractive and usable for the occupants. They provide vistas into the park-like surrounds and can be used as break out areas during performances. The adjoining rooms facilitate kitchen, storage, change rooms and toilets. The chapel with its room height and natural light via skylights invites the user to mediation and tranquillity. A prayer garden allows for future religious installations.

+

+

+

+

+

+