VCRE OFFICE

D1, HCMC

The new VCRE office is located at Level 13 utsing the entire floor with an area of approximately 510sqm. The space is divided in two parts: the front part is about 180sqm, and the back area is 340sqm. The other area requiring design services was the ground floor lobby including approximately 70sqm.

Interior details were kept simple, with ivory being the major color to provide a comfortable feel, maximise lighting efficiency, while the floor is be carpeted in grey patterns. A kitchenette station will acts as a soft screen between the working space with the office entrance. The wall next to the kitchenette station reveals the street patterns of Ho Chi Minh City and accentuates the space and provides an interesting reference of the building location.

The ground floor lobby features wood, stone and vertical gardens that contribute to the design aims of creating a simple but friendly and welcoming space. 

+

+

+

+

+

+

+

+